Bila jemariku menari

Saturday, 2 March 2013

katakan sesuatu......


    












Satu pagi …
Dengan senyuman En Abd. Rahman ,seorang pensyarah Bahasa membawa sekuntum bunga. Ditunjuknya bunga itu kepada studentnya..
Hah kamu… katakan sesuatu apa yang kamu  nampak ni… bulat mata masing-masing nak cakap apa?nak cakap kut sudut mana…
Gitu le salah satu tip untuk mengarang n keluarkan idea..


Hah…kawan-kawan !!!
tengok gambar di atas tu , katakan sesuatu…..

(T.A n Wirda  tulis kut jawa. T.A bagi markah kat Wirda.
Markah T.A saya kasi. Tengok le cam ne..he he)

12 comments:

  1. Tengah cari idea nak katakan sesuatu....hehe

    ReplyDelete
  2. Hehe..nak cakap apa ye..idea tak ada ni.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ha ha ha
      kalu hainom okje ada dalam kelas tu waktu tu..
      tak kering gusi le...
      tq. sgt terhibur.

      Delete
  4. Remote video player ye?eheheeh!!salam kenal..jmputla follow kmbali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow febuari ari tu....
      kalu tak ada dalam kotak follower tu..
      nanti saya klik semula.

      Delete
  5. remote dvd ke remote apa?

    katakan sesuatu : mari berhibur!haha..

    boleh?

    ReplyDelete
  6. hehe.. tengok satu benda, cari idea ea.. bagus tu... hehe

    ReplyDelete
  7. nothing to say..no idea..blur..huhu

    ReplyDelete
  8. remote controller....tu je nak kate...;p

    ReplyDelete